Hrabri i brzi, dvojica mladih policajaca Policijske postaje Omiš, 26-godišnji Toni Nuić i 25-godišnji Marko Jurčević brzom i hrabrom reakcijom spasili su više korisnika doma za stare i nemoćne u Dugom Ratu u kojem je izbio požar.

Po zaprimanju dojave o požaru u domu za starije i nemoćne Toni i Marko, koji su vršili kontrolu prometa odmah su sjeli u službeni automobil te se zaputili na mjesto događaja. Na mjesto događaja došli su prvi i to samo nakon dvije minute od dojave, odmah su ušli u dom koji je bio pun dima, te je vidljivost u hodnicima i sobama bila slaba, ali uz pomoć baterijskih svjetiljki koje su imali sa sobom, ispratili su pokretne korisnike doma, a više njih nepokretnih su iznijeli na rukama. Također su i po dolasku vatrogasaca na mjesto događaja, pomogli s evakuacijom korisnika doma.

Mladi policijski službenici su pokazali izuzetnu hrabrost, te su na ovaj način pokazali kako  je policijskim službenicima uvijek primarni cilj zaštita života, a svojim postupkom pokazali su kako je policija životni poziv.

Hrabri policijski službenici bit će predloženi za dodjelu prigodne nagrade, a načelnik Dražen Vitez uručit će im zahvalnicu povodom obilježavanja Dana policije.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime