Oglasio se otac malog Cesara na Facebooku: “Na nama je da pokažemo da smo ratoborniji od 4 milijuna Hrvata, idemo vratiti Cesara kući!”

Otac malenog Cesara oglasio se na Facebooku...

Nakon što je danas na splitskim Pujankama spriječena “ovrha” nad malenim Ceaserom, otac 8-godišnjeg dječaka, Alessandro Avenati, oglasio se na Facebooku.


“Danas, kao i obično, nisu uspjeli vratiti Caesara u Rim, i onako umornog su me ismijavali i bio sam suočen s 3500 Hrvata koji su bili protiv mene. Ali, ja ne odustajem!Nina ima 30.000 pratitelja dok je istodobno mesožderka djece i muškaraca. Sada je na nama da pokažemo da smo ratoborniji od 4000000 Hrvata, nas je 60 milijuna, nećemo pognuti glave! Idemo vratiti Cesara kući. Provjerite što se danas dogodilo u Splitu na internetu, shvaćate li koja mi je nepravda nanesena?

Zašto je do ovrhe došlo još uvijek se pravi razlog ne zna, ali danas je odvjetnik Nine Kuluz, Mišo Življać, za Dalmaciju Danas kazao kako je njega policija izvijestila da je odgoda izvršena jer je liječnik procijenio da to nisu uvjeti u kojima može pregledati dijete, jer je izloženo prevelikom šoku, te da to njegovo mišljenje ne bi važilo.

Podsjetimo, Cesare se prema odluci Općinskog suda trebao odvesti njegovom ocu, poduzetniku Alessandru Avenatiju, od kojega je majka i pobjegla zbog navodnih prijetnji i maltretiranja.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/alessandro.avenati/posts/10210987212408937?pnref=story” bottom=”30″]

 


 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0