Gripe će i ove godine, u 15. Noći muzeja, otvoriti svoja vrata svim zaljubljenicima košarke, ali i ostalima koji se žele prisjetiti i upoznati sa slavnim danima KK Splita i saznati što se događa i u sadašnjem trenutku.

Bogat program priredili su u KK Splitu, bit će svega, od razgovora s proslavljenim igračima, aktualnim vodstvom, gledanja finala iz 1990. godine u kojem je Jugoplastika u Zaragozi svladala Barcelonu i po drugi put postala prvak Europe, pa do revijalne utakmice najmlađih kategorija i natjecanja u slobodnim bacanjima za sve posjetitelje.

Posebnost ovogodišnje Noći muzeja je postavljanje izložbe “Jugoplastika na krovu Europe”, koju je realizirao Muzej Grada Splita i od 31. siječnja bit će stalno postavljena u dvorani na Gripama.

Evo rasporeda događanja:

19.30 – otvaranje izložbe povodom 30 godina osvajanja titule prvaka Europe, u suradnji s Muzejom Grada Splita, u VIP salonu
19.30 – otvaranje Žutog salona za posjetitelje Noći muzeja
19.30 – otvaranje Fan shopa za posjetitelje Noći muzeja
20.15 – ćakula s Damirom Šolmanom, legendom kluba (Žuti salon)
20.30 – ćakula sa Željkom Jerkovom, legendom kluba (VIP salon)
20.45 – ćakula s Edo Blaževićem, direktorom KK Split (Fan shop)
21.00 – utakmica Split – Barcelona, finale Kupa prvaka iz Zaragoze 1990. godine (VIP salon)
21.30 – utakmica 2007/08 godište
22.30 – natjecanje u slobodnim bacanjima za sve prijavljene (prijave na društvenim mrežama KK Split ili sat prije početka natjecanja) na novom parketu Gripa, nagrade za najbolje
23.30 – zatvaranje

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime