Nina Kuluz vidno shrvana izašla pred medije: “Prava borba tek nam slijedi!”

Majka malenog Cesarea nad kojim se jutros trebala izvršiti "ovrha" obratila se medijima

Majka malenog Cesarea Nina Kuluz, nad čijim se djetetom jutros na splitskim Pujankama trebala izvršiti “ovrha”, prije nekoliko minuta obratila se hrvatskoj javnosti.


– Želim se svima zahvaliti što ste uz nas. Ja sam se danas slomila, moja borba traje od rođenja mog djeteta. Hvala svima koji su nam dali podršku. Htjela bih se zahvaliti svima, da ne izostavim nikog.  Borim se za život svog djeteta. Hvala svećeniku, Torcidi, braniteljima, Severini, generalnom konzulatu, svima znanima i neznanima. Zahvalna sam svima!”

Shrvana majka kazala je kako bi danas bez ovih divnih ljudi njeno dijete bilo odvedeno i negdje daleko od nje, zapomagalo u pomoć.

– Ne znamo zašto je ovrha odgođena, kad budemo znali znat ćemo i kako dalje.  Prava borba tek slijedi i očekujem reakciju svih državnih institucija – kazala je vidno shrvana majka.

Organizatorica prosvjeda Vanda Plazonić kazala je kako je terapeut poručio da bi odvajanje od majke bilo ravno gubitku života. Plazonić se također zahvalila svima koji su bili jutros na Pujankama i koji su pružili podršku ovoj majci i njenoj brobi za svoje dijete, te poručila kako su odgodom ovrhe dobili na vremenu.

Zašto je do ovrhe došlo još uvijek se pravi razlog ne zna, ali danas je odvjetnik Nine Kuluz, Mišo Življaći, za Dalmaciju Danas kazao kako je njega policija izvijestila da je odgoda izvršena jer je liječnik procijenio da to nisu uvjeti u kojima može pregledati dijete, jer je izloženo prevelikom šoku, te da to njegovo mišljenje ne bi važilo.


Podsjetimo, Cesare se prema odluci Općinskog suda trebao odvesti njegovom ocu, poduzetniku Alessandru Avenatiju, od kojega je majka i pobjegla zbog navodnih prijetnji i maltretiranja.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0