U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi.

Osumnjičeni je 10. listopada oko 00.20 sati u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića pri upravljanju motociklom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, nakon što je uočio policijske službenike, izvršio skretanje u pješačku zonu, gdje policijski službenici nisu bili u mogućnosti izvršiti zaustavljanje i kontrolu vozača.

Nakon toga oko 00.50 sati osumnjičeni je po policijskim službenicima uočen u Ulici trg Andrije Hebranga, koji je prilikom postupka identifikacije i kontrole vrijeđao i omalovažavao policijske službenike i uporabom sile sprječavao ih u obavljanju službene radnje koja je u okviru njihovih ovlasti.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će protiv njega biti podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog počinjenih prekršaja iz članka 12, 114, 216, 282 i 242 Zakona o sigurnosti prometa na cestama i članka 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime