Naša živuća pjevačka legenda Mladen Grdović, jučer iza 15 sati, dospio je u zadarsku Bolnicu nakon što ga je ugrizao – vlastiti pas. I to za onaj srednji prst koji služi ponekad za nepristojno pokazivanje koje bi u svojoj verbalnoj inačici glasilo nešto otprilike “f… you” iliti po domaću “evo ti ona stvar”, piše Zadarski list.

Mladen nas je, kao vrhunski zabavljač, veseli Zadranin i “dobar čovik” nerijetko iznenađivao svojim vragolijama – pijanstvima, razbijanjem skupocjenih auta, strastvenim epizodama svađe i mirenja sa svojom Brankicom, po dolascima na stage “na slabim nogama” ili zavijene glave, pa i ponekom tučom koja bi mu se dogodila, ali mu je uvijek sve bilo oprošteno jer je krajnje otvoren, emotivan i dobronamjeran, svima drag Dalmatinac.

Eto, sad ga je još i ugrizao vlastiti pas s kojim se vjerojatno malo više zaigrao pa je tako stradao srednji prst. Poznato je da naš Dalmatinac voli pse, ima ih dva. Jedan je pasmine samojed, to je ona vrsta bijelog psa koji ima njuškicu kao da je uvijek nasmijan pa se od milja još naziva i “nasmiješeni Sammy”. Nije poznato je li ga ugrizao baš njegov “Sammy”, a – da se našalimo -ne bi bilo čudno budući da samojedi, kako kažu kinolozi, spadaju u skupinu pasa primitivnog tipa, piše Zadarski list.

Sve u svemu, nije sve bilo tako strašno jer su Mladenu na pregledu ustanovljene dvije manje rane, previjen je i pušten kući uz preporuku da se javi na kontrolu svome obiteljskom liječniku. A i pas je bio cijepljen.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0