Zoran Milanović se nalazi u Splitu, u sklopu kampanje za predsjedničke izbore. Odmah na početku je upitan o izjavi koju je dao prije nekoliko dana, kada je rekao da je Hajduk bio omiljeni Titov klub.

– To ste me stvarno pitali? – odvratio je Milanović novinarki i nastavio:

– To je istina. Ne vidim zašto bi s tim itko imao problema. Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk. Danas nam se pričaju besmislice, provodi se memoricid prema onome što smo živjeli i što pamtimo. Nije bilo savršeno, bilo je pogrešno, bilo je ljudski. Sve što sam htio reći na ovu temu sam već rekao, započeo je Milanović.

Kaže da nije razmišljao o glasovima

– Nisam razmišljao o glasovima u Splitu ili Rijeci. Rekao sam istinu kojom se ide na neistinu koja se plasira s druge strane, kojom se želi podijeliti ljude. Hajduk je bio takav kakav je bio, rekao je Milanović i zaključio:

– Hajduk je bio hrvatski klub, ali je imao i petokraku u grbu, imao ju je na prsima, mogao si se nabosti na nju, ali tako je bilo, neka ljudi znaju, zaključio je Milanović.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

5 KOMENTARI

  1. Adio lipa pameti, ma koji je to genije iz Glavica… U glavi mu je jadnome kupus… Treba čovjeka pustiti da iz čista mira baulja pa neće vidjeti ni drugog kruga a kamoli Predsjedničke dvore na Pantovčaku.
    Btw, do ovoga na DD stigao sam s linka na Večernjem, a oni pak navode izvor Dalmacija news…

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime