Mihanović poručio iz Varoša: “Uredit ćemo glavne ulice i igrališta. Olakšat ćemo život stanovnicima”

Danas je istaknuo da je obišao gradske kotare Bol i Varoš

HDZ-ov kandidat za splitskog poteštata Vice Mihanović nastavio je obilaziti splitske kvartove i naselja.


Danas je istaknuo da je obišao gradske kotare Bol i Varoš.

– Nakon naših najistočnijih dijelova, naše radne sastanke i obilaske nastavili smo na zapadu Splita – u gradskim kotarima Bol i Varoš. Obišli smo sve one lokacije koje će nam u sljedećem mandatu biti fokus i na kojima ćemo realizirati projekte koji će uljepšati i olakšati život i na samom zapadu Splita.

Tako ćemo izgraditi spoj Smiljanićeve i Tršćanske ulice, izgraditi nova parkirna mjesta i rekonstruirati nogostupe u ulicama Domovinskog rata, Slobode i Velebitskoj. Uredit ćemo zapostavljeni i neiskorišteni prostor Doma mladih i na tom mjestu uspostaviti Centar kreativnih industrija kao prostor za stvaranje suvremene umjetnosti i kulture, projekt vrijednosti oko 93,75 milijuna kuna kojeg ćemo financirati europskim sredstvima. Brinut ćemo i o našem Varošu, kako kroz uređenje i revitalizaciju brojnih vrijednih lokacija koje su od kulturne vrijednosti za cijeli grad, pa do onih infrastrukturnih projekata koji će olakšati život stanovnicima Varoša – uređenja glavnih ulica, uređenja košarkaškog i nogometnog igrališta i sl.

Svaki kutak našeg grada pruža nebrojene mogućnosti i ima brojne potencijale. Našim zajedničkim radom i zalaganjem u sljedećem mandatu ćemo sve te potencijale i ostvariti – poručio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Sta obeca to Vicegradonacelnik i napravi jer “Teorijska paradigma rasta trajnog propusnosti izazvala je operativna, društvena i ekološka zabrinutost, s obzirom na rizik od prekomjernog kapaciteta i disekonomija razmjera.”

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime