U utorak navečer nastavilo se prepucavanje preko društvenih mreža između HGS-ovog Igora Stanišića i SDP-ovog Davora Matijevića.

POVEZANI SADRŽAJ:

Stanišić je u zadnjem komentaru, među ostalim, kazao da SDP vjerojatno računa na zaboravnost birača i da će možda ponovno kandidirati Ivu Baldasara.

Odgovorio mu je Matijević:

“Ako s nečim mogu biti zadovoljan sa današnjim istupom Igora Stanišića onda je to što se konačno izjasnio kao gradska vlast. Trebalo mu je svega 3 godine da to prihvati i shvati, ali čovjeka ipak veseli. To što nam je svima otkrio kako su tobože sa HDZ-om spasili ovaj grad spada u bajke kakve nam redovito priča i sam gradonačelnik . Čak ni sam Stanišić ne vjeruje u to što priča jer inače ne bi redovito u medijima kritizirao gradonačelnika, al metodom palac doli, ruke gori!

Iza njih će ostati samo sablasno prazan i prašnjav Žnjan, opustošen Marjan, povećan prirez za 50%, opustošene gradske plaže koje podsjećaju na ruglo iz horor filmova, nedostatak mjesta u dječjim vrtićima te kroničan nedostatak ideja i novih projekata. To je njihova ostavština, njih i HDZ-a. Nemojte više spašavati, „spasili“ ste dovoljno…

Što se tiče starih kadrova o kojima Stanišić govori, vjerujem kako govori iz vlastitog iskustva jer nema ni najmanje sumnje kako će nakon 2009., 2013.te 2017. godine HGS i 2021.godine na izbore poslati novu, svježu snagu u vidu Željka Keruma. Naravno, ovaj put će biti najsvježiji te najinovativniji. Nakon brojnih mostova i podvodnih tunela koje je obećao nema sumnje kako će i ovaj put nas iznenadit sa nečim inovativnim. Predlažem da Žele sad obeća lansirnu rampu ispred hotela Marjan sa koje će u svemir slati svoje ideje. Jedna od tih ideja bi svakako bila kako da upravlja gradom 4 godine, al da pritom i dalje glumi oporbu. Ideja jedinstvena, metoda provjerena!” – napisao je Matijević.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime