LIBERALNI FORUM U NEDJELJU Obrazovanje je važno za budućnost Hrvatske

Liberalni forum na temu "Obrazovanje i mladi" održat će se u nedjelju u multimedijalnoj dvorani Instituta IGH d.d.

Liberalni forum na temu “Obrazovanje i mladi” održat će se u nedjelju 4. ožujka u multimedijalnoj dvorani Instituta IGH d.d. u Splitu (Matice hrvatske 15) s početkom u 11 sati (predviđeno trajanje do 13:30 sati).


Liberalni forum organizira stranka Pametno u suradnji s fondacijom Friedrich Naumann Stiftung te partnerima Građansko-liberalnim savezom (GLAS) i Istarskim demokratskim saborom (IDS), s ciljem osnaživanja poruke koliko je obrazovanje važno za budućnost Hrvatske i koliko ono utječe na kvalitetu života mladih.

U okviru Liberalnog foruma održat će panel “Obrazovanje i mladi” uz goste predavače: dr.sc. Boris Jokić, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu, dr.sc. Ivana Milas Klarić, Pravni fakultet u Zagrebu i Marko Matijević, osnivač i glavni urednik portala srednja.hr. Predavači će iznijeti rezultate nedavnih istraživanja na temu obrazovanja i mladih, iskustva ureda pravobraniteljice za djecu i samih mladih nakon čega će uslijediti pitanja publike, rasprava i zaključci Foruma.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0