KULTURNO LITO NA BRAČU Niz događanja u Bolu i Supetru

Na Supetarskom litu, u 8. i 9. srpnja 2017, u 21.30 sati na otvorenoj pozornici ispred župne crkve održat će se Gitaristički vikend! Domaćin je Petar Čulić, jedan od najboljih gitarista svijeta, koji u Supetar već osmu godinu dovodi višestruko nagrađivane  gitariste iz Hrvatske i čitavog svijeta.


Iz Italije dolazi Flavio Nati, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada na prestižnim natjecanjima, iz Slovenije Nejc Kuhar. Trenutno najpoznatiji mladi skladatelj na svijetu.

Srđan Bulat i Petar Čulić  ubrajaju se među najuspješnije mlade gitariste svijeta, a nastupiti će i zajedno u duu – Croatian Guitar Duo.

Nastupaju i mlade nade – Natan Zlodre i Silvio Bilić, također dobitnici velikog broja međunarodnih nagrada. Kao i svake godine, program će biti atraktivan i za širu publiku.

BOL NA BRAČU-BOLSKO LITO Predstava “Kako život” u bolskom Teatrinu

U bolskom kazalištu na otvorenom ,Teatrinu “Dva ferala”, u subotu 8. srpnja u 21. 30 sati na programu je predstava  “Kako život” kazališta Moruzgva, prema tekstu jedne od najuspješnijih hrvatskih dramatičarki mlađe generacije Nine Mitrović. Predstava “Kako život“ prati smiješne i tužne strane života u staračkom domu i rađena je na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. Drama u svojoj srži nosi pitanje: kako živjeti život na pravi način? Mogu li se izbjeći žaljenja i jesu li strahovi ono što nama upravlja?

Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Priča o nama, kakvi jesmo i kakvi bismo mogli biti kad bismo se opustili i prihvatili život u svoj njegovoj nesavršenosti. Redatelj je Ivan Leo Lemo, a glume Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević i Ana Begić/Ecija Ojdanić. Ulaznica po cijeni od 40 kuna može se kupiti na ulazu u Teatrin prije početka predstave. Predstava je dio kulturne i zabavne manifestacije Bolsko lito koju organizira Centar za kulturu Općine Bol.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0