Kuglački klub Mertojak drugoplasirani na prvenstvu Hrvatske

Osvajanjem drugog mjesta kuglači Mertojaka potvrdili su svoju kvalitetu te nastavili niz izvanrednih sportskih uspjeha

Utakmicama posljednjeg 18. kola završeno je ekipno prvenstvo Hrvatske u kuglanju za sezonu 2017/18. Prošlogodišnji prvak, splitski Mertojak kao domaćin pobijedio je goste iz Osijeka rezultatom 5:3, te je ovu sezonu završio na odličnom drugom mjestu. Prvak je ekipa iz Zaprešića, dok je trećeplasirana Grmošćica iz Zagreba. Iz lige ispadaju Novska i Rijeka, dok su novi prvoligaši, povratnici u elitno društvo Zadar i Medveščak iz Zagreba.


Osvajanjem drugog mjesta kuglači Mertojaka potvrdili su svoju kvalitetu te nastavili niz izvanrednih sportskih uspjeha, što im je i donijelo titulu najuspiješnijeg kluba Grada Splita za 2017 godinu po odluci Izvršnog odbora Splitskog saveza športova. Ostvaren je i plasamn na Europa kupu koji će se održati početkom mjeseca listopada u Sarajevu (BiH), a sezona se nastavlja natjecanjem u Kupu RH, u kojem Mertojak brani prošle godine osvojeni trofej.

Ovaj uspjeh ostvarili su Hrvoje Marinović (igrač i trener, najbolji kuglač Hrvatske za 2017), Andrej Kovač, Nikola Muše, Duško Milanović, Paško Dragičević, Mihael Grivičić, Goran Žubrinić, Alen Kujundžić, Davor Zoković, Igor Šarkezi, Pave Ćubelić i Mate Primorac pod vodstvom predsjednika Mladena Vukovića i tajnika Branka Bosanca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0