Kerum komentirao jučerašnji incident: “Evo kako se odrađuje izjava Plenkovića da će sve učinit da dobiju Split!

Prilikom izlaska iz kuće, žena mi govori: "Nemoj ići na sučeljavanje, upravo sam doznala ankete ,vodiš sa 45 posto,a Opara 41 posto, namještaju ti igru!" Kazem: "Obeća sam doć."- i odem na sučeljavanje. Sada se zbog toga grizem

Gradonačelnički kandidat HGS-a Željko Kerum u četvrtak ujutro oglasio se priopćenjem u kojem je iznio svoje viđenje okolnosti koje su dovele do jučerašnjeg incidentnog sučeljavanja kandidata u prostorijama Slobodne Dalmacije.


Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti i autentično:

Poštovani građani, jako sam potresen i žalostan zbog jučerašnjeg incidenta na sučeljavanju mene i Opare. Osjećam potrebu da vam iznesem istinu (koju možete provjeriti na videu). Naivno sam jučer ujutro prihvatio sučeljavanje u Slobodnoj. Prilikom izlaska iz kuće, žena mi govori: “Nemoj ići na sučeljavanje, upravo sam doznala ankete ,vodiš sa 45 posto ,a Opara 41 posto, namještaju ti igru!” Kazem:”Obeća sam doć.”- i odem na sučeljavanje .Sada se zbog toga grizem. Putem zovem urednika i pitam koliko će trajati emisija i hoće li bit objektivna, on mi kaže da hoće i da će trajati 60 minuta. Dolazim, počinje snimanje, Opara me gleda agresivno .U pogledu mu se vidi suluda mržnja .U izlaganju sam puno bolji ,uvjerljiviji ,konkretniji i jasniji, prolazi 50 minuta ,Opara me provocira ,pita sta ga ne gledam u oči (znate one baze šta me gledaš, šta me ne gledaš). Izbjegavam provokaciju i govorim uredniku da vrijeme istječe, da se držimo teme ili idem ,emìsija se nastavlja ,Opara i dalje provocira i vrijeđa. Upozoravm ga da prestane jer ću i ja njega počet vrijeđat, a on neće da prestane i počinju uvrede. Urednik vidi da novinari ne mogu kontrolirati situaciju i završava emisiju .Prestaje snimanje, skidam mikrofon, Opara se diže ,unosi mi se licem u lice! Računam da će me udariti. Kroz glavu mi prolazi priča kako je njegov predak u polju oparao nožem susjeda ,tako su i dobili obiteljski nadimak Opara! Izmičem se i kažem: “Šta gledaš? Dat ćeš kroše?” On viče: “Snimajte snimajte”. Napuštam prostoriju i promrmljam: “pederčino”.
Evo dragi sugrađani na koji način odrađuju izjavu premijera Plenkovića da će sve učinit da dobiju Split!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/677397159136187″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0