KAMIONI JOŠ PRED EUROHERCOM Vlasnik tvrtke zaradio kazne za nepropisno parkiranje

Kamioni su još tamo, a vlasnik pregovara s osiguranjem

Jutros su pred zgradu Euroherc osiguranja u Varaždinskoj ulici parkirana dva kamiona tvrtke Bešlić. Jednim je blokiran glavni ulaz u zgradu, a drugim ulaz u garažu. Vlasnik tvrtke i vozila kazao je za Dalmacija Danas da ovim putem pokušava iskazati protest zbog, kako kaže, nepravde koju mu dotično osiguranje nanosi.


Doznajemo da je vlasniku kamiona osiguranje odbilo isplatiti odštetu za jedno od vozila. Naime, polica osigiranja napravljena je isti dan kad je vozilo sudjelovalo u prometnoj nesreći, zbog čega već godinu dana čeka na rješenje o isplati štete.

Povezani sadržaj

Iz PU splitsko – dalmatinske doznajemo da, iako su vlasnika vozila pronašli i s njim obavili razgovor, kamioni su još pred zgradom osiguranja.

– Jutros smo u 7 sati zaprimili dojavu da su kod ulaza u poslovnu zgradu u Varaždinskoj ulici parkirana dva teretna vozila. Uputili smo policijske službenike, koji su utvrdili da je jedno vozilo parkirano na način da onemogućuje pristup glavnom ulazu zgrade.  Ostali ulazi i izlazi iz zgrade nemaju prepreke. Drugo teretno vozilo je parkirano na ulazu u garažu, ali ustanovljeno je da se u njoj nitko ne nalazi, pa nikome ne ometa izlaz.Izdali smo obavijesti o počinjenim prekršajima iz članka 82. Zakona o sigurnosti prometa na cestama s obzirom da su oba vozila nepropisno parkirana. Ne nalazimo elemente nekog konkretnog prekršaja ili kaznenog djela s obzirom da nema ugroze nijedne osobe i radi se isključivo o prekršaju iz domene prometa, a u pitanju nije ni javno-prometna površina. I dalje smo na mjestu događaja i pratimo situaciju – kaže Ana Čepić iz PU splitsko – dalmatinske.

Kako doznajemo vlasnik kamiona trenutno pregovara s djelatnicima osiguranja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime