Jusup o Veronikinoj smrti: “Pokušao sam s Heimlichovim zahvatom, ali nisam joj uspio pomoći”

Dr. Jusup otkrio detalje strašne smrti Veronike Pecolaj


– Dotrčala je u sobu. Pokušala je vikati jer se gušila. Došla je kod mene i pala na krevet- priča za 24 sata dr. Goran Jusup strašnu priču o smrti Veronike Pecolaj.


Veronika, koja se mjesecima lažno predstavljala kao medicinska sestra u njegovoj bivšoj ordinaciji, u četvrtak je pronađena mrtva. Preminula je u njegovu stanu.

Ekipa iz 24 sata je razgovarali s njim na stubištu zgrade u centru Obrovca. U pratnji dva prijatelja vraćao se u stan koji je do jučer bio zapečaćen. Hodao je sporo po stepenicama i zaustavio se da ih pozdravi, a onda im je ispričao sve što se dogodilo:

– Otišao sam spavati u sobu. Ona je jela kruh i salamu. Odjedanput je dotrčala u sobu. Pokušala je vikati. Gušila se i pokazivala na vrat. Došla mi je na krevet i onda pala na mene. Pokušao sam je dignuti i spasiti je, ali nisam mogao. Jako sam slab od bolesti – priča bivši obrovački liječnik.

On već godinama boluje od multiple skleroze, koja ga je potpuno oslabjela i oduzela mu nogu.

– Nekako sam se izvukao i pokušavao je podići da joj pomognem, ali je nisam uspio dići u zrak. Trebalo je učiniti Heimlichov zahvat, da je dignem i da ona to izbaci iz sebe. To sam pokušavao, ali nije bilo moguće. Ona nije žvakala, samo je trpala u usta, zato se ovo i dogodilo. Pokušao sam sa zahvatom, ništa. Još jednom i ništa, nisam joj mogao pomoći – priča za 24 sata izmučeni doktor i dodaje:

– Odletio sam dolje niz stubište kod susjeda da mi pomognu. No sam sam zvao policiju i Hitnu.

Nije dobro, kaže.

– A kako ću biti, užasno. Bavim se ni s čim, živim ni od čega. Žali Bože fakulteta i specijalizacije – rekao je Jusup.

Njegov zet, s kojim je bio na stubištu, rekao je kako je uvijek bilo ljudi oko Jusupa kad je imao novca, a sad nema nikoga.

– Vjerovali vi meni ili ne, ja sad nemam novca ni da vam kavu platim – rekao je.

Više detalja o smrti Veronike Pecolaj pročitajte ovdje.

Povezani sadržaj

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime