One hrabrije već je snašlo, prvi turisti i domaći kupači već su zaposjeli plaže, a pregledom ormara većina nas je ustanovila da je vrijeme i za novi kupaći kostim.

Nekima od nas malo se promijenio ukus, nekima proporcije, neki samo traže razlog da obnove svoju kolekciju, a svaki je od ovih razloga legitiman za kupnju barem jednog novog kupaćeg jer, u ovim krajevima, to nam dođe nešto kao ljetna uniforma.

– bikini leopard uzorka New Yorker (gornji dio) 99,90 kn
– bikini leopard uzorka New Yorker (donji dio) 69,90 kn
– bikini zebra uzorka Lisca (gornji dio) 269 kn
– bikini zebra uzorka Lisca (donji dio) 159 kn
– slamnata šilterica New Yorker 59 kn
– sunčane naočale YSL, Optika Anda 2390 kn

A što se krije u novim kolekcijama? Uglavnom bikiniji! Izgleda da je era jednodijelnih kostima, pa i onih dubokih, retro modela dvodijelnih kupaćih, ipak na zalazu, a vraćamo se svevremenskim vrijednostima – klasičnim modelima donjih dijelova, trakicama, čak i vječnim „trokutićima“.

DISCO ANIMAL

Ako se ipak teže odlučujete na minimalizam na kupaćima, oni s više materijala pojavljuju se u par zanimljivih varijanti – nerijetko imaju neobično krojene čvrste žičane grudnjake, izreze na neočekivanim mjestima ili asimetričan kroj.

– prugasti kupaći kostim Yamamay (gornji dio) 229 kn
– prugasti kupaći kostim Yamamay (donji dio) 149 kn
– bikini sa šljokicama (gornji i donji dio) Yamamay 379 kn
– sunčane naočale Ray Ban, Optika Anda 1230 kn

Disco glam, šljokice i štras preselili su se i na ove ljetne artikle kao pokazatelj nostalgije za ludim ljetnim danima i party noćima, a animal print pojavljuje se u neobičnim kombinacijama boja. Debele geometrijske trake su također među favoritima sezone, a mekim novim materijalima koji su također must have veselit će se svi oni koje kupaći kostimi uvijek žuljaju.

– crveni bikini Skiny (gornji dio) 379 kn
– crveni bikini Skiny (donji dio) 249 kn
– zeleni bikini New Yorker (gornji dio) 79,90 kn
– zeleni bikini New Yorker (donji dio) 69,90 kn
– natikače Elina Linardaki, Karla 1820 kn
– sunčane naočale Gucci, Optika Anda 2270 kn

A koji god bio vaš dobitni model, pronaći ćete ga u shopping centru Joker jer se u njemu nalazi čak šest specijaliziranih trgovina donjeg rublja i swimweara (Triumph, Skiny, Lisca i Yamamay, Galeb, Jadran), uz brojne druge brandove koji u ponudi također imaju kupaći asortiman. Pronađite svoje favorite i budite spremni za nezaboravno ljeto!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime