JOKER FASHION PORTFOLIO Stižu hladni dani: Ni kaputi nisu imuni na trendove

Mnogo prošlogodišnjih trendova među modelima kaputa prenijelo se i u sezonu pred nama: teddy kaputi i dalje su hot, pogotovo oni koji imaju zanimljivu boju, a klasični kaputi najtraženiji su u varijanti ogrtača

S prvom jesenskom ozbiljnijom burom svi krećemo u potragu za toplim jaknama i kaputima koji će nas bezbolno prebaciti iz raspoloženja „bablje ljeto“ u „Božić je blizu“. A ove sezone kaputi su u fokusu kao idealna mjera između toplog i modno zanimljivog i kao savršeni, često hrabri začin redovito tamnim jesensko-zimskim outfitima.

* bež kaput Mango699 kn
* narančasti kaput Only, OS Jeans Story719 kn
* prugasti kaput Dixie, Imperial1549 kn

Mnogo prošlogodišnjih trendova među modelima kaputa prenijelo se i u sezonu pred nama: teddy kaputi i dalje su hot, pogotovo oni koji imaju zanimljivu boju, a klasični kaputi najtraženiji su u varijanti ogrtača, s dubokim, dominantnim reverima i pojasom.

* ružičasti kaput imperial1899 kn
* crveni kaput In Fashion299 kn

Trend kariranog započet prošle godine i dalje je u fokusu, ali ove je sezone dodatno začinjen retro štihom, sa skraćenim krojevima koji kao da su izašli iz šezdesetih. Bijeli, prljavo bijeli ili bež kaputi još su jedan novitet sezone koji ćete izvrsno kombinirati s bijelim čizmicama i gležnjačama, trendi dodatkom jeseni.

* žuti kaput Pinko5204 kn
* pepita kaput Comma1999 kn
* bijeli kaput s.Oliver1199 kn

Uz brojne inačice svih ovih trendova nesumnjivo će se u trgovinama u centru Joker pronaći i verzija zimskog kaputa za vas, a najbolji trenutak da odaberete svog toplog zimskog suputnika bit će ovih dana, uz odlične Black Weekend popuste koji vas čekaju u Jokeru od 27. do 29. studenog.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime