Novu modnu sezonu je, složit će se mnogi, najbolje otvoriti novom torbom. Iako je nazivamo modnim dodatkom, torba modno znači puno više od dodatka – nova torba će odrediti cijeli naš outfit, nekima i atmosferu cijele garderobe u pojedinoj sezoni. A proljetna modna sezona donosi, kao i obično, niz noviteta i poneki nastavak trenda od proteklih sezona.

*torba s kolutom Liu Jo 1010 kn
*torba s crnim lancem Carpisa 229 kn
*prošivena torba Mango 249,90 kn
*haljina Imperial 1199 kn

U fokusu su, uz proljetne pastelne boje, sve nijanse smeđe kao blaže i zanimljivije inačice crnog klasika – retro boja konjaka, karamele, svijetli oker ili „drvenastiji“ tonovi, pogotovo ako su u finom antilopu, na torbi su must have, kao i oversize alke i kolutovi koji nerijetko služe kao ručke. I dalje volimo vidjeti teksturu, odnosno prošive na torbicama, pogotovo one koji evociraju klasični ‘Chanel look’.

*torbica Liu Jo 1160 kn
*naušnice Mango 23,90 kn
*jeans Mango 249,90 kn

Da, chic je imati damsku torbicu, ali ako niste spremni barem donekle prilagoditi svoje outfite i izaći iz sportskih kombinacija, bolji ćete efekt postići torbom sa sportskom ručkom, koje su i dalje predmet naših želja, kao praktična i manje obvezujuća inačica male damske torbice.

*torba s.Oliver 319 kn
*džemper Mango 199,90 kn

Svjetske modne kuće natječu se već neko vrijeme u smanjivanju veličina svojih najtraženijih modela do (zabavnog) apsurda, ali, ruku na srce, ‘baby’ torbice u svakodnevnom životu možemo koristiti samo kao novčanik ili modni dodatak – torbici.  Nas, ‘obične’ žene koje u torbi nosimo pola života, puno će više razveseliti veliki povratak medium-size torbi klasičnog četvrtastog ili razigranijeg vrećastog oblika.

*crvena torbica Aledona 1890 kn
*crna torbica Liu Jo 1010 kn
*haljina Liu Jo 1310 kn

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime