Prije nego krenete u shopping kojim ćete obnoviti dječju garderobu, vrijedi se podsjetiti jedne činjenice – današnjim je osnovcima moda puno važnija nego što je bila nama. Nove generacije imaju istančan ukus i sasvim precizno znaju što žele nositi, a što ne. Stoga ne pokušavajte odabrati umjesto njih: prošlogodišnja mala ljubiteljica glittera i jednoroga ove će se sezone iznenada preobraziti u „sportivo“ djevojčicu, mali nogometaš ove će jeseni postati gamer… nije lako pratiti njihove promjene interesa!

⦁ majica OVS Kids 59,95 kn
⦁ crne hlače Next 219 kn
⦁ ruksak Hoću knjigu 399 kn
⦁ tenisice Replay&Sons 530 kn

Srećom, glavni posao dječjih i brandova za mlade jest da prate sve te novitete, a trgovine u Jokeru, od dječjih brandova poput Next, Blukids i OVS Kids ili Sara-Mayoral do onih posvećenih mladenačkoj populaciji kao što su New Yorker, Shooster i ShoeBeDo izvrsno su popunile svoje sezonske kolekcije. Stoga potragu za novim kombinacijama koje će razveseliti vaše juniore i one malo starije započnite u Jokeru. Jedan ili dva nova para traperica, za dječake i momke bar još 2-3 trenirke, par modernih komada za djevojačke outfite, uz obavezne tenisice za svaki dan i još jedne za tjelesni – to je starter pack za sezonu pred nama.

⦁ ruksak Hoću knjigu 429 kn
⦁ jakna OVS Kids 219,95kn
⦁ tenisice Deichmann 229 kn
⦁ suknja Next 149 kn
⦁ majica Replay&Sons 500 kn
⦁ pernica Hoću knjigu 289 kn

Ponuda školske opreme u Jokeru također je podugačka, bilo da tražite sportske ruksake ili čvrste školske torbe za mlađe školarce, najslađe pernice za djevojčice ili one sasvim jednostavne za tinejdžere, a u trgovinama poput Hoću knjigu, Muller, Tedi ili Tommy očekuje vas i ‘zilijun’ školskih bilježnica različitih dezena, kao i svi zamislivi rekviziti za uspješan početak školske godine – od markera do ljepila, od mape do atlasa.

⦁ jakna OVS Kids 219,95 kn
⦁ majica Next 119 kn
⦁ hlače OVS Kids 109,95 kn
⦁ ruksak Hoću knjigu 449 kn
⦁ pernica Hoću knjigu 109 kn

Popise izradite zajedno, oboružajte se strpljenjem i krenite u jedan od važnijih jesenskih shoppinga. Djeca će ionako odlučivati o svemu, a vi, kao posljednju crtu obrane kućnog budžeta uvijek možete postaviti cjenovnu granicu. Vašu dnevnu dozu shopping inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

⦁ jeans Replay&Sons 850 kn
⦁ majica Next 109 kn
⦁ tenisice Nike, Sport i moda Kids 349 kn
⦁ ruksak O’Neill, Kruna mode 229 kn
⦁ pernica Hoću knjigu 89,95 kn

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime