Porukom na majici, hlačama, pa i tenisicama uvijek ćete natjerati onoga drugog da vas još jednom, malo bolje, promotri (a moda, ako ćemo biti iskreni, upravo tome i služi, u protivnom bismo svi hodali u istim kombinezonima poput ekipe u Star Treku).

T shirt Zipper 249 kn
bijeli jeans Mango 199,90 kn
torbica Desigual, Fashion&Friends 317,40 kn

Žestoki grafički printevi primjereniji su, dakako, laganijoj, neobaveznijoj odjeći koju vezujemo uz toplo doba godine. Strip prirodno pripada mladenačkim, zaigranim outfitima, a grafikom sve češće volimo ‘razbiti’ i neke ozbiljnije modne kombinacije, tek tako, da pokažemo svoju manje ozbiljnu stranu.

suknja s printom Zipper 299 kn
T-shirt Comma 319 kn
sandale Mango 249,90 kn

U aktualnoj sezoni, dizajneri su prigrlili ovu modnu ekspresiju kao rijetko kad, a brojne velike modne kuće dijelove su kolekcija posvetile grafičkom printu. Uostalom, nakon jedne tmurne, neinspirativne i nevesele zime, svima nam nedostaje igra!

donji dio trenirke Pinko 972 kn
T-shirt Elisabetta Franchi 1008 kn
tenisice Desigual, Fashion&Friends 599 kn

Prošetali smo izvrsno opskrbljenim trgovinama u Jokeru i pronašli neke od najatraktivnijih primjera za ovaj modni iskorak. Hrabriji i mlađi rado će ga vidjeti i na hlačama, suknjama, torbama, a ‘pritajeni’ ljubitelji stripa, ostavit će prostor za poruku barem na – T-shirtu. Zato pozdravite sezonu mode s porukom i recite svijetu ono što ga ‘ide’!

jeans s natpisom In Fashion 359 kn
tenisice La Martina, Five Star Fashion 2110 kn

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime