Božić je za mnoge od nas naljepše i najbajkovitije doba godine. Ali svi mi odrasli ili poluodrasli uglavnom ne možemo u sebi probuditi onoliko božićnog duha koliko mogu djeca – njihova radost dok ukrašavaju božićno drvce, sjaj u očima pri pogledu na poklone ispod bora, drhtavi rukopisi kojima ispisuju svoje želje Djedici… Božić je doista čarobno vrijeme za djecu, vrijeme koje im mi možemo dodatno uljepšati!

– jakna Blukids 409 kn
– jeans Replay&Sons 250 kn
– čizmice Next 319 kn
– džemper OVS 169,95 kn
– plišani medvjedić Müller 79,90 kn

Poklon ispod bora ne mora uvijek biti neka najnovija skupa elektronička spravica – djeca se u pravilu najviše vesele stvarima koje su zabavne i vedre, a ima li što vedrije od šašavog božićnog džempera? Odaberite onaj sa sobovima, Djedicom ili božićnim kuglicama za svoje mališane, pronađite i sebi neki sličan i uvedite se u raspoloženje sezone! Za svečanije prigode, i ako je vaša mlada dama modno osviještena, složili smo i outfit u bojama blagdana s dodacima koji asociraju na snježne planine.

– haljina Next 169 kn
– gležnjače Ciciban 369 kn
– torbica Blukids 139 kn
– zaštita za uši OVS 69,95 kn
– paket gaćica OVS 49,95 kn
– hulahopke Next 59 kn
– plišani jednorog Müller 79,90 kn

A ma koliko već „veliki“ bili, dječja ljubav prema plišancima ne nestaje tek tako! Ako vašem mališanu odaberete plišanu igračku kao poklon ili barem dodatni poklončić, sigurno nećete pogriješiti – novi će plišanac dobiti počasno mjesto u njihovom srcu, odglumit će sigurno ulogu u dječjoj kućnoj božićnoj predstavi, a možda s njim budete morali dijeliti i blagdanski stol…

Neka vam Jokerovi prijedlozi za božićni shopping budu vrijedan podsjetnik u potrazi za onim što će djeci u božićno vrijeme izmamiti osmijeh na lice!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime