Jeremy Clarkson više ne mrzi električne automobile: “Rimac je promijenio moje mišljenje. Concept One je briljantan”

Clarkson je poznati mrzitelj električnih automobila, što ne propušta naglasiti svakom prilikom, ali čini se da mu je Rimčev Concept One promijenio mišljenje

Tvrtka Rimac automobili u čijem je električnom autu Concept One, poznati britanski novinar Richard Hammond doživio nesreću, danas se na svom Facebook-u pohvalila izjavom Jeremy Clarksona. Clarkson je poznati mrzitelj električnih automobila, što ne propušta naglasiti svakom prilikom, ali čini se da mu je Rimčev Concept One promijenio mišljenje.


– Nikad nisam bio fan električnih auta. Uspoređivanje njih s autima s normalnim motorom je uvijek bilo pomalo kao uspoređivanje hrane iz mikrovalne i one koja se nekoliko sati pekla u pećnici. Ali Rimac je promijenio moje mišljenje. Bio je – nema druge riječi – briljantan.

Clarkson je dodao i to da nakon kratkog vremena koji je proveo iza volana Concepta One, razmišlja kupiti ovaj auto.

– Ne govorimo o autu koji je brz kao Lamborghini Aventador. Masivno je brži od njega. Brži je od bilo kojeg auto koji sam dosad vozio i to puno, puno brži. – rekao je Clarkson.

U svojoj kolumni u The Times-u je spomenuo i nesreću Richarda Hammonda.

– Prije nekoliko godina su mu dali auto i rekli da vozi ravno, a on je završio naglavačke i u komi nekoliko tjedana. A sad je dokazao da, osim što ne može voziti ravno, ne može voziti ni u krivinama. Sve što je trebao učiniti je odvesti mali električni auto na vrh švicarskog brda, a kad mu je to pošlo za rukom, izgubio je kontrolu, otkotrljao se niz brdo i završio u bolnici. Opet. – našalio se Clarkson na sebi svojstven način.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/RimacAutomobili/posts/1744455558901304″ bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0