Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara iskoristio je ovo ugodno vrijeme prije nadolazeće promjene vremena za rekreaciju. Još u vremenu predizborne kampanje poteštat nam je pokazao kako voli svoje slobodno vrijeme provesti u šetnji ili vožnjom na biciklu čime se pohvalio i danas na svom Facebook profilu.

Gradonačelnik je ovaj put za svoju rutu odabrao splitski Marjan po kojem je pedalirao nešto više od 32 kilometra, a usput je i posjetio sami vrh te Zapadnu obalu i splitsku Rivu. U statusu je gradonačelnik napisao kako se “osjeća spremno”, a misli li to na fizičku spremu ili na nadolazeće poslovne izazove vjerujemo kako ćemo to tek kasnije saznati.

Otprilike u isto vrijeme objavio je i sliku svoje “zagrebačke ljubimice” s kojom se upustio u biciklističke izazove, a na pitanje svojih pratitelja jesu li to visinske pripreme gradonačelnik je odgovorio kako je to “detoksikacija”. Ne znamo od čega se gradonačelnik detoksicira, ali smo sigurni kako je sinoć uživao u proslavi Dana grada Zadra.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0