Izuzetnom izvedbom Oliverove pjesme Splićanin osigurao prolaz u specijal emisiju Pinkovih Zvjezdica

Roko je svojom interpretacijom pjesme "Stine" Olivera Dragojevića oduševio i publiku i žiri

Još malo vremena dijeli kandidate od ulaska u posljednje live emisije ovog popularnog showa a svoje mjesto za daljnji prolaz osigurao je i jedini predstavnik Hrvatske, Splićanin Roko Blažević.


On je izuzetnom interpretacijom pjesme “Stine” Olivera Dragojevića oduševio i publiku i žiri. Kao malo iznenadjenje a u svrhu showa, Sergej Ćetković nije dao svoj glas samo da bi Roka čuli i u a capella izvedbi još jednom. Roka to nije dalo smesti i u drugom dijelu emisije samouvjerenom interpretacijom pjesme “Open arms” grupe Journey osigurao je sebi prolazak dalje.

Zanimljivo je to da su se nakon ovakve odluke žirija zahuktale rasprave i podrška mladom Roku na društvenim mrežama što je čigledno i bio cilj ovog testa publike. Roko, naime, ima ogromnu podršku iz svih zemalja, i iako ove godine Hrvatska u live emisijama ima mogućnost glasovanja, medijski je izostala podrška matične zemlje.

Nadamo se da će se nešto promijeniti u ovim zadnjim emisijama jer naš Dalmatinac itekako ima talent i karizmu na koje moramo biti ponosni ili će se ostvariti ona stara poslovica “Nitko nije prorok u vlastitoj zemlji”. U nastavku pogledajte čuvene “Stine” u izvedbi našeg splitskog slavuja:

https://youtu.be/yX7K2DeSuTY


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0