Hrvatska turistička zajednica traži deset “ambasadora turizma”: Prosječna neto plaća preko tri tisuće eura

Prilika za rad u Milanu, Parizu, Varšavi, Bruxellesu, Frankfurtu, Moskvi, New Yorku, Budimpešti, Bratislavi i Münchenu

Hrvatska turistička zajednica je objavila natječaj za deset novih direktora podružnica HTZ-a u Milanu, Parizu, Varšavi, Bruxellesu, Frankfurtu, Moskvi, New Yorku, Budimpešti, Bratislavi i Münchenu u kojima mandati trenutnih direktora istječu tijekom rujna. Novo vodstvo HTZ-a, te ministar Gari Cappelli na ovim bi pozicijama rado vidjeli nove, ambiciozne i proaktivne ljude.


Upravo zato, ovogodišnji natječaj u sebi sadrži nešto drukčije uvjete: osim isključivo iskustva rada u turizmu, na natječaj se sada mogu javiti svi oni koji imaju višegodišnje iskustvo i znanja s područja marketinga, što bi, smatraju u HTZ-u i Ministarstvu turizma, značajno trebalo poboljšati, ali i proširiti krug potencijalnih kandidata koji se planiraju javiti na natječaj.

Neke od beneficija ovog radnog mjesta su prosječna mjesečna neto plaća oko 3100 eura, život u najzanimljivijim europskim destinacijama, mjesečni dodatak za nezaposlenog bračnog druga, dodatak za djecu, plaćenih 80 posto troškova stanovanja, piše Jutarnji list.

Natječaj je otvoren do 31. kolovoza, a sve uvjete i način prijave potražite na web stranici Hrvatske turističke zajednice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0