Gradonačelnica Sinja održala radni sastanak s direktorima gradskih tvrtki i ravnateljima gradskih ustanova

Ovakvi sastanci će se u buduće održavati svaki mjesec, kako bi svi iznijeli probleme koji se pojavljuju u poslovanju ali i prijedloge koje imaju za bolje i efikasnije poslovanje.

Gradonačelnica Kristina Križanac i zamjenici gradonačelnice Denis Glavan i Zlatko Ugrin održali su danas, 25. srpnja 2017.g.,  drugi po redu sastanak s direktorima gradskih trgovačkih društava i ravnateljima gradskih javnih ustanova.


Sastanku su nazočili Mario Vukasović (Čistoća Cetinske krajine d.o.o.), Petar Govorušić (Kamičak d.o.o.), Mate Jukić (Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o.), Dijana Breko (Gospodarska zona Kukuzovac d.o.o.), Ana Križanac (Dječji vrtić Bili Cvitak), Vito Perić (Kulturno umjetničko središte) i Mladenka Macan (Gradska knjižnica Sinj). Direktor Gradskog kina Sinj d.o.o., Ivan Šentija nije mogao prisustvovati zbog neodgodivih obveza. Tema sastanka je bila trenutačno stanje u gradskim trgovačkim društvima i javnim ustanovama te planovi za buduće poslovanje. Gradonačelnica je naglasila kako su i ove tvrtke predstavnici Grada Sinja te se od njih očekuje maksimalna profesionalnost i angažiranost u radu.

Ovakvi sastanci će se u buduće održavati svaki mjesec, kako bi svi iznijeli probleme koji se pojavljuju u poslovanju ali i prijedloge koje imaju za bolje i efikasnije poslovanje gradskih društava i ustanova.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0