Ludovanje mladih ljudi splitskih prometnicama, nažalost, kao da je postao trend. Ovoga mjeseca u fokus splitske javnosti ušao je mladi splitski motorist koji se na društvenim mrežama hvalio brojnim primjerima kršenja Zakon o sigurnosti u cestovnom prometu, a zbog toga je završio u pritvoru.

Naš čitatelj u noći sa subote na nedjelju, nešto iza ponoći, snimio je automobil splitskih oznaka koji se kretao Ulicom Bruna Bušića, u smjeru juga. U otvorenom prtljažniku sjedila su tri mladića za vrijeme vožnje koja je povremeno bila do 50 km/h.

– Svaki put kada bi automobil naišao na kakvu rupu ili izbočinu u asfaltu, vidjelo se kako mladići udaraju glavama o vrata prtljažnika, a da je naišla kakva već rupa sigurno bi riskirali da ispadnu iz automobila – opisao nam je viđeno čitatelj.

Iako je mladićima situacija možda bila smiješna, vjerojatno nisu ni bili svjesni koliko su ugrozili svoju sigurnost, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu. Ekipa, nije smiješno, ne radite ovakve stvari niti na seoskom makadamu, a kamoli u samom centru Splita.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime