Ususret još jednom regionalnom eSport natjecanju, Battle4Split ekipa organizira niz party druženja i gejmanja, a prvo od njih će se održati ove subote s početkom u 20 sati u prostorijama Kluba mladih Split.

LAN Battle4Split je natjecanje u najpopularnijim eSport igrama Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends i FIFA 18 koje će se održati u svibnju 2018. godine. Prošlogodišnje izdanje je privuklo više od 400 natjecatelja i još toliko gledatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. Cilj projekta je popularizirati regionalnu eSport industriju i brendirati Split kao centar regionalnog eSporta, a kao zagrijavanje za navedeni gaming spektakl, organizatori pripremaju brojne manje turnire i gejmerska druženja.

Stoga, ako vam je dosadilo igranje Countera u sobi i želite upoznati potencijalne suigrače, prijavite se na https://goo.gl/forms/tifuE4vzehgnmlOZ2, družite se s prijateljima i upoznajte neke nove igrajući CS:GO!

S obzirom da je navedeno druženje ”BYOC”, ponesite svoja računala, laptope, monitore, miševe i tipkovnice, ali, naravno, i piće i grickalice su dobrodošli. Ulaz je besplatan!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0