FOTO ŠETNJA S KANDIDATOM Jure Šaban (HDZ): Imamo pobjedničku listu punu mladih i sposobnih ljudi

" HDZ ima sposobne mlade ljude, ima kvalitetne programe i ima sve putove za realizaciju projekata u najbržem roku" - kazao nam je Jure Šaban Stanić

Dva dana uoči nedjeljnih izbora, razgovarali smo s HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Omiša, Jurom Šabanom – Stanićem. S Jurom smo posjetili nekoliko znamenitih lokacija u gradu na ušću Cetine, u što se možete uvjeriti u bogatoj foto galeriji:


Kampanja je došla u zadnji dan. Imate tri protukandidata. Što bi poručili građanima Omiša koji se možda nisu još u ovom trenu opredijelili za koga će glasovati?

– Poručujem svim građanima Omiša otvorenog srca da je naša stranka i Hrvatska demokratska zajednica najbolji izbor za nas, za našu budućnost i za cijeli grad. Imamo sjajne, talentirane, pametne, mlade ljude koji su spremni preuzeti odgovornost i boriti se da sutra u Omišu bude bolje stanje. Da se realizira sve započetona dobrobit svih naših građana i da sutra gradimo jedan bolji i kvalitetniji Omiš.

Što bi, po Vama, bio uspjeh HDZ-a na ovim izborima?

– Dobar uspjeh HDZ-a na ovim izborima i jedino čemu mi stremimo je pobjeda. Pobjeda koja će dokazati da svi naši građani nama daju iskrenu podršku, da smo najbolja politička opcija, da doista uvažavamo svakog sugrađanina, kako političkog suparnika tako i političkog istomišljenika. Mislim da ovome gradu možemo ponuditi najbolje programe upravo iz centrističke, demokršćanske pozicije koja za malo misto i za ovu državu može napraviti najbolje uz pomoć svih svojih sugrađana. Svi volimo grad Omiš, ali naš put i naš način je najpotpuniji i najzreliji.

Zašto HDZ, a ne neka druga opcija?


– Zato što HDZ ima sposobne mlade ljude, ima kvalitetne programe i ima sve putove za realizaciju projekata u najbržem roku.

Što je još HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Omiša poručio biračima, pogledajte u ovom videu:Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0