Filmska potjera u Vrgorcu: Albanci bježali pred policijom, dvojica iz auta iskočila u provaliju!

Policija traga za trećom osobom koja je nestala u šumi kod ulaza na autocestu A1 na čvoru Vrgorac

Prava akcija događala se u subotu navečer u Vrgorcu. Policajci vrgoračke Policijske postaje oko 22 sata uočili su automobil marke BMW albanskih tablica. Kako se doznaje u PU splitsko-dalmatinskoj, automobilom je upravljala nepoznata osoba, a u vozilo su potom ušle još dvije nepoznate muške osobe.


Policijsku su službenici potom izdali zapovijed da se vozilo zaustavi, no to se nije svidjelo vozaču koji je “nagazio” gas i dao se u bijeg. Za vrijeme bijega dvije su osobe iskočile iz jurećeg automobila i to u provaliju obraslu grmljem. Policajci su se bez oklijevanja dali u potragu za odbjeglim dvojcem.

Prvo je uhićen vozač BMW-a i priveden u službene prostorije vrgoračke policije. Kako su nam kazali u splitskoj policiji, i sam vozač dao se u bijeg nakon zaustavljanja vozila, ali su ga policijskih službenici brzo uhvatili. Ubrzo je pronađen i priveden jedan od dvojice bjegunaca koji su iskočili iz automobila, a za drugim se još uvijek traga. Nestao je u šumi na u šumi na području između Vukovarske ulice i ulaza na autocestu A1 na čvoru Vrgorac.

Policija je utvrdila da su oba uhićena albanski državljani, a nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0