Novoosnovane tvrtke do tri godine starosti imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u ERASMUS programu razmjene za poduzetnike.

Ovaj koristan i dobro razvijen projekt pruža mogućnost poduzetnicima da steknu nova poduzetnička znanja i vještine učeći od svojih kolega, iskusnih poduzetnika iz zemalja diljem Europske unije.

Mladom poduzetniku pri tom su plaćeni troškovi puta i smještaja uz minimalni džeparac, za boravak koji traje do šest mjeseci.

Kako bi se informirali o programu, HGK – Županijska komora Split organizira besplatnu radionicu ERASMUS program razmjene za poduzetnike, koja će se održati u četvrtak, 7. studenoga, u 12 sati, u ŽK Split, na adresi Trumbićeva obala 4.

Kao krovna kuća hrvatskog i dalmatinskog gospodarstva, HGK u Splitu i na ovaj način pomaže poduzetnicima u internacionalizaciji poslovanja i upoznavanju sa svjetskim i europskim trendovima, na najbolji mogući način, putem prakse.

Na radionici će se predstaviti i nazočnima približiti prednosti sudjelovanja u programu, tko sve i na koji način može sudjelovati, način i uvjeti prijave, stipendiranje boravka i dr.Pozvani su svi poduzetnici koji imaju tvrtku ne stariju od tri godine, kao i budući poduzetnici, s razvijenom idejom i poslovnim planom, ozbiljni u namjeri da osnuju tvrtku.

Prijava za radionicu je moguća ovdje, a za više informacija možete se obratiti u HGK – ŽK Split, Ana Mariji Puzić, na tel.: 021/321-139.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime