EasyJet je prvog vikenda listopada okončao većinu svojih linija prema Dubrovniku. Ova poznata niskotarifna kompanija do kraja listopada prometovat će samo prema Zračnoj luci Split.

Iako je EasyJet u prošlogodišnjem ljetnom redu letenja prometovao prema Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku do samog kraja sezone (kraja listopada), to se ove godine neće dogoditi. Linije prema Zadru i Puli prestale su prometovati s krajem rujna, a kompanija je do kraja listopada planirala prometovati na 4 linije prema Dubrovniku te na 8 prema Splitu.

EasyJet je dodatno reducirao promet prema Dubrovniku te je u prvih 5 dana listopada odradio posljednje ovogodišnje letove na linijama iz Bristola, Edinburgha i Londona prema Zračnoj luci Dubrovnik. Iako su karte bile u prodaji do samog kraja listopada, ova je aviokompanija odlučila prekinuti promet znatno ranije od planiranog, javlja Croatianaviation.

Kompanija je ranije najavila prometovanje na 8 međunarodnih linija prema Splitu do kraja listopada, no došlo je do otkazivanja dvije linije, iz Bristola i Glasgowa prema Splitu.

Kompanija sada u prodaji nudi 6 linija prema Zračnoj luci Split:

  • Basel – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,  • Berlin – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,

  • Gatwick – Split, dva puta tjedno, do 24.10.,

  • Geneva – Split, jednom tjedno, do 24.10.,

  • Luton – Split, jednom tjedno, do 24.10.,

  • Manchester – Split, jednom tjedno, do 17.10.

S krajem ljetnog reda letenja (24.10.) EasyJet će prekinuti operacije prema Zračnoj luci Split i time okončati ovogodišnju ljetnu sezonu prema hrvatskim zračnim lukama. Uz uvjet normalizacije stanja, EasyJet planira prometovati prema hrvatskim destinacijama u 2021. godini na svim linijama na kojima je prome


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime