Povodom sinoćnjeg događaja ranjavanja 40-godišnjaka u Trogiru, policijski službenici Policijske postaje Trogir i Službe općeg kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom i ozlijeđenim 40-godišnjakom.

Utvrđena je sumnja da je navedene prigode 45-godišnjak vatrenim oružjem (pištoljem) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 40-godišnjaka, zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu i tijekom večeri će se dovesti pritvorskom nadzorniku.

POVEZANE VIJESTI

Kaznena prijava je podnesena i protiv 40-godišnjaka, zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, obzirom da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je tijekom verbalnog sukoba, neposredno prije nego što je ozlijeđen, iz istog pištolja, kojeg je ilegalno posjedovao, ispalio hitac pored 45-godišnjaka.

Osim kaznene prijave, protiv 40-godišnjaka se podnosi i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime