Dolaskom svetog Nikole u Đardin, danas službeno započinje manifestacija Advent u Splitu.

– Uz pune vreće poklona i zvukove veselih blagdanskih pjesama u Đardin u 11 sati nam dolazi sv. Nikola. U veselom okruženju prepunom božićnih ukrasa i prigodnih dječjih 3D likova, nastupiti će Koturaljaški klub ROŠULE Split (predstava na disco rolama), Plesni studio ŠKOLJKICE, Chearleading klub NOA, Klapa MURTILICE, klapa BISERI, SOLISTI dječjeg festivala Mali Split. – poručuju iz TZ Split. Donosimo ostatak današnjeg adventskog programa.

  • Božićni sajam na Rivi- DJ program- 20 sati
  • Advent na Pjaci- DJ Renato- 20 sati
  • Otvaranje nove adventske lokacije Advent u Turističkoj palači – 19 sati

– Ove SRIJEDE 6.12.17 na Sv Nikolu pale se svjećice u Turističkoj palači i službeno započinje adventski program! Prvi gost je Marko Pecotić PECO – tenor klape Iskon a na adventu možete kušati i razne gastro delicije! Kućica Pasta Gastro pripremila je razne paste s domaćom tjesteninom, ukusne wafle s raznim preljevima dok u Terminal Elf’s kućici možete kušati i Germ knedle, velike fritule punjene raznim kremama, churrose, street adventske sendviče te razne kobaje. Tu su i zimskih kokteli, freakshakes te kuhano vino i kuhani gin to warm you all up!

  • Otvaranje nove adventske lokacije Advent na Kampusu- 18 sati

– Sveučilište u Splitu u suradnji sa Studentskim centrom Split i Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu od 6. do 20. prosinca organizira božićnu manifestaciju pod nazivom „Advent na Kampusu“ sa željom da adventsku čaroliju donese studentima, posebice onima koji se školuju van svog mjesta stanovanja.Svečani početak adventskih događanja održat će se upravo na blagdan sv. Nikole s početkom u 18 sati ispred Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“, kada će prigodne adventske kućice na Kampusu zablistati mnoštvom svjećica te okićenim božićnim drvcima. Na dan otvaranja u glazbenom programu nastupit će grupa Barbary. Na manifestaciji “Advent na Kampusu” svakog dana zagarantirana je zabava od 16 do 24 sata, uz odlične DJ-e, fine napitke, pivo i ukusne fritule. Svake srijede posjetitelji će moći uživati u nastupima uživo studentskih bendova Veritas aeterna, Extender i Loops.

  • Otvaranje nove adventske lokacije Advent ispred Galerije- 17sati

– U ulici kralja Tomislava, ispred Galerije Umjetnina dočekuje vas jedan novi-stari Božićni sajam. Ovaj urbani đir ispred Galerije umjetnina, nudi cijenom prihvatljive vrlo zanimljive zimske delikatese naših chefova, pa ćete moći uživati u jazziću na zidiću uz slasne zalogaje, jam session večerici s nogu i Božićnom marendinu uz čašu prosecca ili vrhunskog vina. Na Adventu ispred Galerije moći ćete kupiti unikatan hrvatski proizvod kao poklon za nadolazeće blagdane.

Cjelokupan program pogledajte na: http://www.visitsplit.com/hr/1303/advent-u-splitu
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0