Sinoć u 23.40 sati na raskrižju Dubrovačke i Velebitske ulice u Splitu dogodila se prometna nesreća, u kojoj je sudjelovalo službeno policijsko vozilo Ford i nepoznato osobno vozilo tamne boje.

Nakon što mu je osobno vozilo oduzelo prednost prolaska, policijski službenik je, izbjegavajući sudar, službenim vozilom izletio s kolnika i udario u stup, dok se drugi sudionik udaljio s mjesta događaja. Ovom prilikom lakše su ozlijeđena dva policijska službenika, izvijestila je jutro splitska policija.

Policija moli svjedoke prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili na brojeve telefona 021/504-036, 504-010 ili 192.

Kako smo noćas izvijestili, prema neslužbenim informacijama, jedna vozačica, koja nema nikakve veze s prije opisanom prometnom nesrećom, zaustavila ja svoj automobil marke BMW u želji da vidi je li netko ozlijeđen, odnosno treba li pomoć. Međutim automobil je potom sam krenuo nizbrdo, vjerojatno jer nije bila povučena ručna kočnica.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime