Desno krilo HDZ-a ruši Plenkovića i Vladu? “Nezadovoljstvo traje već duže vrijeme”

Vodstvo HDZ-a sumnja da je desno krilo stranke potpomognuto dijelom braniteljske populacije započelo operaciju s krajnjim ciljem destabilizacije i rušenja Vlade, a potom i Andreja Plenkovića

Vodstvo HDZ-a sumnja da je desno krilo te stranke potpomognuto dijelom braniteljske populacije započelo operaciju s krajnjim ciljem destabilizacije i rušenja prvo Vlade, a potom Andreja Plenkovića s vrha te stranke, piše N1.


Otkriva to tjednik Nacional.

– Situacija u HDZ-u nije pretjerano bajna. Jasno se to vidi već neko vrijeme. Od istupa Milijana Brkića do onog jučerašnjeg Đure Glogoškog. Sve to govori da Plenković nema podršku desne struje HDZ-a. Udar na njega će sljedećih dana biti intenziviran, tu informaciju imamo od izvora iz HDZ-a, rekli su nam to par sati nakon istupa Glogoškog na press konferenciji, uvjereni su da je to dio organiziranog poduhvata.

Ljudi bliski Milijanu Brkiću to su pokušali demantirati, no to je demantirano njegovim istupom u Večernjem listu koji je zapravo poruka premijeru – kazao je u Novom danu novinar Nacionala Boris Bilas.

– Nezadovoljni su što Andrej Plenković surađuje s manjinama, što surađuje s HNS-om… nezadovoljstvo traje već duže vrijeme – kaže Bilas.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0