Lokaliziran požar u šibenskom brodogradilištu, izbjegnuta veća katastrofa

Danas oko 12,30 planuo je požar u remontnom brodogradilištu NCP u Šibeniku, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, izbjegnuta je katastrofa te je požar brzo stavljen pod nadzor, a što je najvažnije, nitko u njemu nije stradao.


– Požar koji je u 12,30 planuo u NCP-u lokaliziran je u 14,29 sati, a sada je ugašen do kraja. Riječ je o požaru kontenjera za smeće koji seproširio na skladište – doznaje se u Županijskom centru 112.

Ranije objavljeno:

– Ne znam ništa za sada osim da je izgorio kontejner i dio skladišta te da nitko nije ozlijeđen. Srećom, danas je neradni dan pa smo izbjegli veću katastrofu. Kolika je šteta tek ćemo utvrditi, ali po dosadašnjim informacijama mislim da smo, prvenstveno zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječili veliku materijalnu štetu. Ovim putem zahvaljujem svim vatrogascima koji su tako brzo izašli na intervenciju i ugasili požar. O uzrocima za sada ne možemo nagađati, ali postoje nadzorne kamere koje će nam pomoći u istrazi – kazao je za ŠibenikIN je Roko Vuletić, predsjednik Uprave NCP-a.

Požar u NCP-u još nije lokaliziran, ali je pod kontrolom. Nema nikakvih ozbiljnijih posljedica, nitko nije stradao tako da izgleda da tu neće biti više problema, kazali su u Centru 112.

 


U šibenskom brogogradilištu izbio je požar. Čuju se eksplozije.

“Oko 12.30 stigla je dojava da se nešto zapalilo u skladištu NCP-a. Više informacija nemamo. Vatrogasci su na terenu”, kažu u Centru 112.ŠibenikIN javlja da prizor izgleda poprilično dramatično, a gusti crni dim proširio se Mandalinom.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sibenikin/videos/1704969939545329/” bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sibenikin/videos/1704969939545329/” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0