Bulj: “Trgovačka koalicija HDZ-HNS-SDSS zamagljuje bitne probleme natjecanjem tko će više blata baciti na najčasnije branitelje Domovinskog rata”

Miro Bulj je komentirao raspravu o sudbini spomen ploče poginulim pripadnicima HOS-a

U javnosti se ovih dana povela burna rasprava o sudbini spomen ploče poginulim pripadnicima HOS-a u Jasenovcu. Spomen ploča je sporna jer je u grbu Udruge branitelja HOS-a istaknut ustaški pozdrav “Za dom spremni”.


Sudbinu ploče koja je podijelila i Vladu RH, komentirao je saborski zastupnik Miro Bulj. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

– [DOK HRVATSKI PRORAČUN OVISI O VREMENSKOJ PROGNOZI TRGOVAČKA VLAST SE NATJEČE TKO ĆE VIŠE BLATA BACITI NA PROLIVENU KRV]

Dok se Hrvatska guši u problemima koje treba hitno rješavati​, odnarođena trgovačka koalicija HDZ-HNS-SDSS zamagljuju bitne probleme dirajući u svetinje uz otvoreno natjecanje tko će više blata baciti na najčasnije branitelje iz Domovinskog rata, pripadnike HOS-a poginule za slobodu, pravedniju Hrvatsku iz koje mladi neće morat bježat, te njihova ratna obillježja pod kojima su se suprostavili povampirenim četnicima i slomili kičmu velikosrpskim fašistima. Sramota! #NE_ĆE_TE

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/posts/1656855981025512″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0