Boban i Plenković u posjeti Sinju, Makarskoj i Omišu

Blaženko Boban, kandidat HDZ-a za župana Splitsko- dalmatinske županije danas je zajedno sa predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrejem Plenkovićem posjetio Sinj, Makarsku i Omiš

Blaženko Boban, kandidat HDZ-a za župana Splitsko- dalmatinske županije danas je zajedno sa predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrejem Plenkovićem posjetio Sinj, Makarsku i Omiš. Tom prigodom premijer Plenković dao je svoju punu podršku kandidatima HDZ-a u tim gradovima i Blaženku Bobanu za kojeg ne sumnja da će biti budući župan.


– Zaista mi je drago što kao kandidata za župana imamo našeg Blaženka Bobana koji ima iskustva kao dugogodišnji gradonačelnik Solina i kao saborski zastupnik. On jako dobro rezonira ima jako pozitivne reakcije diljem Splitsko- dalmatinske županije koja je oduvijek tradicionalna i na onim vrijednostima od kojih je sazdana Hrvatska demokratska zajednica, a to je domoljublje, državotvornost, narodnjaštvo, demokršćanstvo i osobne slobode i odgovornost – rekao je Andrej Plenković na skupu u Sinju.

Blaženko Boban izrazio je zadovoljstvo posjetom premijera Plenkovića Splitsko-dalmatinskoj županiji i zahvalio na njegovoj punoj potpori koju mu daje u ovoj kampanji. Posebno je istaknuo kako je sretan što je Vlada RH na svojoj sjednici donijela odluku o povećanju rodiljnih naknada, što ga jako veseli jer su mladi, demografska obnova i obitelj prioritet i forte njegovog programa. Nakon posjeta Sinju, Omišu i Makarskoj održati će se i završni predizborni skup u Splitu, na Peristilu u 18h.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0