Blaženko Boban (HDZ): Želim biti moderan župan

Boban je istaknuo da u predizbornoj kampanji nije spominjao nijednog protukandidata niti listu koja se natječe za Županijsku skupštinu nego se usredotočio isključivo na promociju svog izbornog programa

Kandidat HDZ-a za župana splitsko-dalmatinskog Blaženko Boban u petak je izvijestio kako je u svojoj vrlo dinamičnoj predizbornoj kampanji prešao više od 10.000 kilometara i obišao svih 55 gradova i općina na području županije kako bi prenio poruku da želi biti moderan župan i zauzeti se za mlade i demografsku obnovu kao što je to radio dok je bio gradonačelnik Solina, koji je već godinama “najmlađi” grad u Hrvatskoj.


– Moja kampanja bila je iznimno dinamična – prešao sam više od 10.000 kilometara te posjetio svih 55 gradova i općina na području županije sudjelujući na 60 skupova i druženja s građanima i ni na jednom od tih događaj nije bilo nikakvog incidenta – rekao je Boban na završnoj predizbornoj konferenciji za novinare.

Boban je istaknuo da u predizbornoj kampanji nije spominjao nijednog protukandidata niti listu koja se natječe za Županijsku skupštinu nego se usredotočio isključivo na promociju svog izbornog programa.

– Moj program je usredotočen na perspektive mladih i demografsku obnovu Splitsko-dalmatinske županije jer na izborima u nedjelju 21. svibnja odlučujemo o sudbini naše djece i budućih naraštaja – poručio je Boban.

Na upit kakav bi, po njegovom mišljenju, trebao biti najprikladniji profil modernog župana u Hrvatskoj, Boban je odgovorio kako upravo on želi biti moderan župan zauzimajući se za mlade i demografsku obnovu kao što je to radio dok je bio gradonačelnik Solina koji je po populaciji stanovništva već godinama najmlađi grad u Hrvatskoj.

– To je motor koji me pokreće i gura me naprijed u mojem političkom angažmanu – rekao je Boban.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0