Leila Sović, majka troje djece koju je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njezin suprug Admira, a onda se objesio,, nakon stravične nesreće hospitalizirana je u bolnici u Bihaću.

Kako javlja Dnevni avaz, ona je doveden sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka.Liječnici su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom. Prenoćila je na Odjelu psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju – kazali su iz bihaćke bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira, prevezena su u istu bolnicu, kako bi se nad njima obavila obdukcija.

Mjesto zločina još osigurava bihaćka policija, piše Index.

Prilikom očevida, u kući u kojoj je počinjeno ubojstvo troje djece u bihaćkom naselju Mali Lug pronađena je i eksplozivna naprava. Riječ je o bombi, potvrđeno je iz tužiteljstva Unsko-sanskog kantona, a prenose bosanskohercegovački mediji.

Iz tužiteljstva su naveli da su sinoć oko 17 sati zaprimili dojavu o pronađenim tijelima troje djece i muškarca u mjestu Mali Lug, nakon čega je na lice mjesta izašla dežurna tužiteljica, kao i pripadnici ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Očevid je započeo oko 20 sati, međutim zbog nepredviđenih okolnosti, u jednom trenutku je bio prekinut. Završio je oko 23 sata.

“Dežurna tužiteljica je na licu mjesta, prilikom vršenja očevida, uočila eksplozivnu napravu – bombu, zbog čega je odmah pozvan vještak balističke struke koji je bombu deaktivirao”, istaknuli su iz tužiteljstva.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime