Bauk: Neki se neće zgražati kad HDZ i Kerum dogovore koaliciju u županiji, a možda i u Splitu

"Neki će se tako zgražati nad jučerašnjim ispadom na sučeljavanju, ali se neće zgražati kad HDZ i Kerum unatoč tome dogovore koaliciju u županiji, a možda i u Splitu. Isto vrijedi i za HDZ i MOST i njihove dvije koalicije na državnoj razini. O tome se šuti" - napisao je Bauk

Arsen Bauk bio je kandidat SDP-a za župana splitsko-dalmatinskog. Uzburkao je strasti svojim Facebook statusom objavljenim prije 2 dana kojega su neki mediji protumačili kao neizravnu potporu gradonačelničkom kandidatu HGS-a, Željku Kerumu, u drugom krugu izbora.


Bauk je izrazio žaljenje naspram medijskom tretmanu prema SDP-u. Njegovu današnju objavu prenosimo u cijelosti:

Iako od završetka prvog kruga pozivam glasače da glasaju po savjesti, moje se ime konstantno spominje u kontekstu podrške nekim kandidatima. A onda se na to nadovezuju razne teorije i izvlače dalekosežni zaključci. Jadno.

Neki će se tako zgražati nad jučerašnjim ispadom na sučeljavanju, ali se neće zgražati kad HDZ i Kerum unatoč tome dogovore koaliciju u županiji, a možda i u Splitu. Isto vrijedi i za HDZ i MOST i njihove dvije koalicije na državnoj razini. O tome se šuti. Važno je samo oblatiti SDP i za ono što je rečeno i za ono što nije rečeno. Jer kad se ne kaže onda se zna da se tako misli. Ako se i ne misli onda se napiše da se misli.

Ponovit ću po četvrti put: ne postoje povijesni razlozi da spašavamo HDZ od NJIHOVIH koalicijskih partnera (Kerum u županiji 8 godina i MOST na državnoj razini dvaput). Svoje odglumljeno zgražanje usmjerite na takvu vlast, a ne na to što nismo rekli: glasajte za HDZ. Onda bi valjda bili sretni.

I za kraj kviz pitanje: koji je kandidat i kome rekao “Pa ‘ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla. Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit. Što si dobila, to si i tražila. Kada budeš imala djecu, onda mi govori”. Tu snimku nećete čuti ni vidjeti ovih dana.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/arsen.bauk/posts/1725730684109073?pnref=story.unseen-section” bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0