Perislav Bonačić, direktor Splitske obale u mandatu Ive Baldasara, napustio je tvrtku uz otpremninu od pedesetak tisuća kuna. Upravljanje Splitskom obalom nedavno je preuzeo Dražen Delić, rođak supruge Željka Keruma.

Splitska obala samo je jedna od nekoliko gradskih firmi koja je došla pod kontrolu Željka Keruma. Njegovi ljudi preuzeli su i Parkove i nasade te Stanoupravu, piše Index.

Nenaplaćeno potraživanje od 1,7 milijuna kuna

Splitska obala je pod upravljanjem Perislava Bonačića doživjela neviđenu kadrovsku ekspanziju, a dosta se pisalo i o tome tko je sve uhljebljen u tu gradsku firmu. Bonačić odlazi iz tvrtke premda se očekivalo da će u njoj za godinu dana dočekati penziju. Premda se službeno ništa nije moglo dobiti, čini se da je u Obali isplivao problem s jednim ugovorom i nenaplaćenim potraživanjem od 1,7 milijuna kuna za tri poslovna prostora na Bačvicama. Dug navodno nije plaćen četiri godine.

Bonačić nam je ustvrdio kako je firmu ostavio u dobrom financijskom stanju i da odlazi sporazumno nezadovoljan ponuđen radnim mjestom. Otpremnina mu je šest plaća. Bonačić je inače imao 12 tisuća kuna mjesečno neto plaće, no tvrdi da otpremnina iznosi tek pedesetak tisuća kuna. Što se potraživanja tiče, tvrdi da će se naplatiti i da to nije bio razlog njegovog odlaska, javlja Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0