Automobil i kamion izletjeli s ceste na trogirskoj obilaznici

Tri osobe su zatražile liječničku pomoć

Na trogirskoj obilaznici, cesta D-8, došlo je do oko 14 sati i 20 minuta prometne nesreće između teretnog vozila i osobnog automobila marke Peugot. Liječničku pomoć zatražile su tri osobe, vozač kamiona te vozač i suvozač osobnog automobila, a trenutno nije poznata težina njihovih ozljeda. Prema prvim informacijama nema životno ugroženih.


Na teren je izašla policija koja utvrđuje okolnosti prometne nesreće, a na teren su izašli i vatrogasci. Kako doznajemo od prolaznika vozila su izletjela s ceste, a kako je vidljivo na fotografiji kamion je završio pored ceste dok se automobil “popeo” na zaštitnu ogradu.

 

Automobil i kamion izletjeli s ceste u Kaštel Sućurcu

Slična prometna nesreća dogodila se i na kaštelanskoj staroj magistrali danas oko 14 sati u Kaštel Sućurcu. U prometnoj nesreći sudjelovali su kamion i osobni automobil. Do nesreće je došlo na odvojku prema tvornici Cemexa Sveti Jure.

Na mjesto događa došla je policija, a u nesreći nema ozlijeđenih i utvrđena je samo materijalna šteta. Kako doznajemo vozači su se odlučili dogovoriti putem europskog izvješća. 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0