Produkcija projekta Big Brother odlučila je izbaciti stanara Antu Biuka iz kuće, piše Index.hr.

Nakon izjava o fizičkom nasilju nad ženom, Big Brother je pozvao g. Biuka u ispovjedaonicu i upitao o navodima na što je navedeni stanar odgovorio negiranjem. Pravila kuće zabranjuju laganje u ispovjedaonici. Izjave o povredi žene su neprihvatljive, a RTL najstrože osuđuje svaki vid nasilja te su navodi bivšeg stanara predani policiji.

Ante Biuk napustio je kuću danas u 13 sati.

Pažnju na to da se Biuk otvoreno hvali da je ženu toliko pretukao “da je izbacila kamenac iz bubrega” su skrenuli čitatelji Indexa.

– O Anti Biuku se dosta toga zna, a jutros je, uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu cijeli ponosan pričao o tome kako je svoju bivšu pretukao do te mjere da joj je, udarcima nogom, izbio kamence iz bubrega. Kada ga je sustanar Marijan zgroženo pogledao i rekao da on nikad ne bi digao ruku na ženu, Ante je, uz cerek na licu, uzvratio – pa kad je zaslužila i opet krenuo ponovo prepričavati taj događaj naslađujući se njenim mukama. Ostali su samo nijemo slušali – požalili su se gledatelji.

Inače, riječ je o stanaru koji je tjedan dana prije ulaska u show naoružan opljačkao starca. Osim izjavama, Biuk je pažnju jučer privukao kad je pokazao goli penis tijekom prijenosa uživo, piše Index.hr.