Ante Biuk izbačen iz Big Brother kuće

Nakon izjava o fizičkom nasilju nad ženom, RTL je najstrože osudio svaki vid nasilja te je navode bivšeg stanara predao policiji

Produkcija projekta Big Brother odlučila je izbaciti stanara Antu Biuka iz kuće, piše Index.hr.


Nakon izjava o fizičkom nasilju nad ženom, Big Brother je pozvao g. Biuka u ispovjedaonicu i upitao o navodima na što je navedeni stanar odgovorio negiranjem. Pravila kuće zabranjuju laganje u ispovjedaonici. Izjave o povredi žene su neprihvatljive, a RTL najstrože osuđuje svaki vid nasilja te su navodi bivšeg stanara predani policiji.

Ante Biuk napustio je kuću danas u 13 sati.

Pažnju na to da se Biuk otvoreno hvali da je ženu toliko pretukao “da je izbacila kamenac iz bubrega” su skrenuli čitatelji Indexa.

– O Anti Biuku se dosta toga zna, a jutros je, uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu cijeli ponosan pričao o tome kako je svoju bivšu pretukao do te mjere da joj je, udarcima nogom, izbio kamence iz bubrega. Kada ga je sustanar Marijan zgroženo pogledao i rekao da on nikad ne bi digao ruku na ženu, Ante je, uz cerek na licu, uzvratio – pa kad je zaslužila i opet krenuo ponovo prepričavati taj događaj naslađujući se njenim mukama. Ostali su samo nijemo slušali – požalili su se gledatelji.

Inače, riječ je o stanaru koji je tjedan dana prije ulaska u show naoružan opljačkao starca. Osim izjavama, Biuk je pažnju jučer privukao kad je pokazao goli penis tijekom prijenosa uživo, piše Index.hr.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0