ZADAR Provalio u automobil njemačkog državljanina i ukrao kameru i novčanik

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su dvije teške krađe i devet krađa

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su dvije teške krađe, devet krađa te tri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene.


Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u proteklih mjesec dana, u Sukošanu, u dva navrata pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 67- godišnjaka te da je prošli tjedan, iz njegovog dvorišta otuđio sekundarne sirovine vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Također, u noći s ponedjeljka na utorak, u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu njemačkog državljanina te otuđio novčanik i kameru ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

U proteklih mjesec dana, u Brguljama, nepoznati je počinitelj, s čamca u vlasništvu 71-godišnjaka, otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna.


 

Jučer, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj, iz apartmana u vlasništvu 51-godišnjaka otuđio torbicu s nekoliko tisuća kuna i dokumentima. 

U Zatonu i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu 52-godišnjaka i 40-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna dok je na plaži u Petrčanima nepoznati počinitelj, iz ruksaka u vlasništvu državljanke Australije otuđio nakit vrijedan više tisuća kuna.

 

U Gračacu, Zadru i Sabunikama, krali su se novčanici, mobiteli i novac u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0