Vice Mihanović: Vlada RH na današnjoj je sjednici donijela važne odluke za grad Split

- Današnja odluka Vlade je jedan od koraka koji nas vodi bliže cilju - napisao je Mihanović


Vice Mihanović

Vice Mihanović, predsjednik splitskog HDZ-a, napisao je na društvenim mrežama da je Vlada donijela važne odluke za Split na današnjoj sjednici:


– U prvom redu je to prijedlog Nacionalne razvojne strategije RH do 2030. godine koja je važna i za Grad Split.

Zajedničkim naporima s našim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom usvojene su primjedbe Grada Splita i Lučke uprave Split. Drugo, projekt uređenja Žnjanskog platoa polako i sigurno napreduje bliskom suradnjom Grada Splita i Vlade RH, a Vlada je na današnjoj sjednici potvrdila Prijedlog obavijesti o namjeri davanja koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan.

Dio je to duge i složene procedure koja teče bez obzira na prepreke jer se radi studiozno i ozbiljno, a današnja odluka Vlade je jedan od koraka koji nas vodi bliže cilju – napisao je Mihanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
8
Hagić
1
Hmmm
7
Plač
0
Grrr
10
Molim?
41 KOMENTAR

  1. ..koliko mi se cini to su govorili i prije cca 3,5g?!?!?Nisan bas vidija da su nesto od toga proveli u zivot. Ko zna mozda ce opet za 5 godina doniti neke milenijske odluke na vladi ako drzava jos bude postojala u ovom obliku

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime