Ukinuta kultna splitska emisija, Splićani bijesni: “Di ide ova zemlja…?”

"Ne mogu virovat, očito nisi podoban", samo su neki od komentara na gašenje emisije


Kultna emisija “Izgubljena generacija” koja se godinama emitirala srijedom navečer na Radio Dalmaciji izbačena je iz programa.


Svoje slušatelje i širu dalmatinsku javnost o svemu je obavijestio urednik i voditelj emisije Damir Duplančić statusom na Facebooku.

“Dragi moji pripadnici i slušatelji Izgubljene generacije… Blesavo mi je i glupo obraćat vam se ovako preko fejsa ali pošto nemam drugog izbora ni medija red je da na svom zidu sa vama podijelim jednu informaciju… Naime, od danas Izgubljena generacija više ne boravi na radio Dalmaciji. Potpisan je sporazumni raskid ugovora… i to bi bilo to… Čisto da znate…”, započeo je Duplančić oproštaj s čitateljima.

“Žaj mi je jedino šta se nisam moga oprostit direktno u eteru i pozdravit vas sa jednom odlazno-odjavnom emisijom… to bi bilo puno bolje, to bi bilo normalno…kako za jedan radio tako i za mene… ovako sve ostaje nekako blesavo visit u zraku bez početka i kraja… i onda sad ja ka moram nešto pisat bezveze da bi vas informira… …Ovih pet slušatelja koji me neće čut u sridu mislit će da sam neozbiljan, da nisam doša ili da sam bolestan… ili ka da nikad nisam ni bija na radiju… ali šta je tu je…Radio Dalmaciji želim svu sreću u daljnjem radu, fala im na svemu… a Izgubljena generacija ide sad dalje… Iden ja popit kafu… Zdravo za gotovo…”, zaključio je.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/damir.duplancic.9/posts/2008966442582497″ bottom=”30″]

“Prodajem radio, korišten samo jednom tjedno po 2 sata, sada mi više ne triba”, “Di ide ova zemlja, di ide Dalmacija”, “Ne mogu virovat, očito nisi podoban”, neki su od komentara na gašenje emisije.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime