U subotu će Makarskom zavladati maškare

Makarsko kulturno ljeto približilo se svojoj najluđoj noći

Makarsko kulturno ljeto približilo se svojoj najluđoj noći – 21. po redu izdanju tradicionalnog Ljetnog karnevala koje će u subotu navečer na rivi okupiti na stotine sudionika u fešti i programu koji će potrajati do kasnih sati, a mnogima i sve do nedjelje ujutro,  piše Makarsko primorje.


Nakon uspjeha prošlogodišnjeg karnevala na kojem je sudjelovalo gotovo 700 sudionika, sigurni smo da će i na svoj 21. ‘rođendan’ karneval opravdati očekivanja. Prema programu, karnevalske grupe okupit će se kod Arbuna, polazak prema rivi predviđen je u 21.30 sati, dok u 22.15 započinje svečani program predstavljanja grupa na Kačićevu trgu. Vrhunac večeri slijedi odmah nakon toga, kada kreću zabavni program, koncert i vatromet, a od 1 sat iza ponoći maškare će zabavu nastaviti po gradskim kafićima i noćnim klubovima.

Valja dodati i podatak da vremenska prognoza za Makarsku najavljuje kišu, no nakon ubitačnih vrućina u posljednje vrijeme nije ni čudo što iz TZ Makarska najavljuju da kiša, bez obzira pala ili ne, ne može poremetiti karnevalske planove, piše Makarsko primorje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0