Tvrđava Barone zablistala u još većem sjaju na gala koncertu Tommi Mischell

Tommi Michell sinoć je održala gala koncertnu promociju svog novog albuma "Vrime je..."

Na veličanstvenoj tvrđavi Barone u Šibeniku , u sklopu XX Festivala dalmatinske šansoneTommi Michell sinoć je održala gala koncertnu promociju svog novog albuma “Vrime je…”


Naša svestrana umjetnica s američkom adresom niti jedan detalj svoje večeri nije prepustila slučaju pa je tako malo tko mogao ostati ravnodušan na čarobni ugođaj kojim je počastila svoje uzvanike.

U publiku se ušuljala tiho, dijeleći im trogirski specijalitet rafijole, a potom, popevši se na pozornicu, zasjala kao prava diva i pokazala svoje zavidne glasovne mogućnosti koje su oduševile i one manje poznavatelje njenog glazbenog umijeća.

Veliki orkestar sačinjen od vrhunskih domaćih i američkih glazbenika predvodio je svjetski poznati producent, glazbenik, aranžer i dobitnika Grammya Allan Slutsky. Stvorivši čarobnu atmosferu, publici su predstavili skladbe s upravo objavljenog albuma “Vrime je….”  u izdanju Croatia records ali i djelić projekta s kojim je u SAD-u Tommi Mischell bila nominirana za Grammya u čak 7 kategorija.

Sjajnoj atmosferi pridonijeli su i gosti večeri ženska klapa “Skradinke” , te mladi dubrovački tenor svjetskog glasa Stijepo Gleđ Markos.

Bila je to promocija za pamćenje u kojoj se uživali baš svi uzvanici a svojim dolaskom Tommi su podržali i kolege glazbenici.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0